Project Description

Wooden exhibition space at Wayne McGregor.
Empty exhibition space at Wayne McGregor.
Staircase and corridors at Wayne McGregor.

castle-davis was appointed to provide the full suite of consultant services from concept to occupation; contributing to design; negotiating lease agreements on a multi tenanted site; project and cost management  to deliver world class studios.

A building within a building places three dance studio spaces onto the first floor of a very lightly built enclosure building. Structure borne vibration and noise were not to break out of the demise and the structure had to be assembled in a very confined and inaccessible location.

Studio Wayne McGregor was the first arts organisation to move into Queen Elizabeth Olympic Park, created within Here East, formerly the International Press and Broadcast Centre of the London 2012 Olympics.

Project Details

Date2015-2017
Area1800m²
DESIGN TEAMWe Not I
Techniker
BSG
Andrew Dufty (Project Manager)
Richard Collis (Quantity Surveyor)
Matt Gilray (Principal Designer)