Project Description

Roseberrys-london-exterior-of-building
Roseberrys-london-interior-reception
Roseberrys-london-exterior-courtyard

The project involved an office building extension and renovation.

The ground floor was extended to increase net lettable area; the main reception area enlarged; common parts and toilets modernised; office floor plates fully refurbished including new lighting, ceilings and finishes; and the courtyard to the rear of the building upgraded.

Key design features include a terrazzo floor in the reception area which is interwoven with strands of fibre optic which flicker as you walk across and a reception screen formed with 528 100mm-diameter lacquered spheres held in tension within a steel frame.

Project Details

Date2006-2009
Area3,000m²
ClientDerwent
DESIGN TEAMHugh Broughton
Andrew Dufty (Project Manager)